• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Svensk pølseret

16. oktober 2016 by John Frøslev 1 kommentar

Fra den anden side af sundet, henter vi denne populære ret Svensk
pølseret. Er utrolig populær hos børn og mange andre, en nem og
hurtig ret at lave.  
Vi går i køkkenet.

Ingredienser.:(4 pers.)  
3 stk. løg, store
25 g smør
1½ spsk. Mel
½ tsk. Paprika, edelsuss
70 g tomatpure, koncentreret
3 dl. Vand
½ – 1 dl. Balsamico, rød
3 – 400 g Pølser
4 – 500 g Kartofler, kogte
Salt og peber
1 bdt. Purløg, frisk
Start med at pille løgene og hak dem fint

Skær pølserne i skrå skiver

Skær kartoflerne i mundrette stykker

Sæt en tykbundet gryde over varmen med fedtstoffet

Svits løgene til de er klare og gyldne  
Tilsæt mel, paprika og tomatpure, rør det i løgene

Tilsæt vand, balsamico og sukker  
Lad det koge op  
Tilsæt kartofler og pølser  
Bland det godt sammen  
Smag til med salt og peber  
Lad det simrer i ca. 5 min.

Drys lidt finthakket purløg over, lige før serveringen.  
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Svensk pølseret, velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Svensk pølseret

Previous Post: « Borsjtj – Rødbedesuppe
Next Post: Hakkebøf stegt som vildt med kartoffelmos »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme