• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Wok med svinekød i strimler, svesker, nudler og cashewnødder

15. december 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Med en wok er der lynhurtigt aftensmad på bordet. Udskift kødet med
kylling eller okse, hvis du foretrækker det.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 per.)
250g svinekød i strimler, f.eks. nakke eller bov
½ dl. Japansk soya, gerne Tamari
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
40g svesker
1 spsk. ingefær, frisk revet
½ dl. Vand
½ bundt forårsløg
½ dl. Cashewnødder ristede
200g nudler

Start med at skære kødet i stimler (hvis det ikke er gjort)

Og bland det med soya

lad det stå og trække, mens du ordner de andre ingredienser

varm wokken godt op og svits cashewnødderne i den varme tørre wok
et kort øjeblik, tages over på en tallerken
varm nu sesamolie op i en wok, og brun kødet ved høj varme, til det
tager farve

skær sveskerne i stimler, knus hvidløg i wokken og tilsæt de
strimlede svesker, steg i ca. 2 – 3 min.

Tilsæt ingefær og vand, rør rundt og lad koge 1 – 2 min.

skær forårsløgene i stimler, og drys dem og cashewnødderne

over, server med nudler.

Nudler tilberedes efter anvisning på
pakken
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Wok med svinekød i strimler, svesker, nudler og cashewnødder
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Semifreddo al croccante di mandorle (Isdessert med mandelkrokant)
Next Post: Indisk Farsgratin »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme