![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0768k-56-16-768.jpg)
Med en wok er der lynhurtigt aftensmad på bordet. Udskift kødet med
kylling eller okse, hvis du foretrækker det.
køkkenet kalder
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0757k-56-16-757.jpg)
Ingredienser: (2 per.)
250g svinekød i strimler, f.eks. nakke eller bov
½ dl. Japansk soya, gerne Tamari
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
40g svesker
1 spsk. ingefær, frisk revet
½ dl. Vand
½ bundt forårsløg
½ dl. Cashewnødder ristede
200g nudler
Start med at skære kødet i stimler (hvis det ikke er gjort)
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0758k-56-16-758.jpg)
Og bland det med soya
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0759k-56-16-759.jpg)
lad det stå og trække, mens du ordner de andre ingredienser
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0762k-56-16-762.jpg)
varm wokken godt op og svits cashewnødderne i den varme tørre wok
et kort øjeblik, tages over på en tallerken
varm nu sesamolie op i en wok, og brun kødet ved høj varme, til det
tager farve
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0763k-56-16-763.jpg)
skær sveskerne i stimler, knus hvidløg i wokken og tilsæt de
strimlede svesker, steg i ca. 2 – 3 min.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0764k-56-16-764.jpg)
Tilsæt ingefær og vand, rør rundt og lad koge 1 – 2 min.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0765k-56-16-765.jpg)
skær forårsløgene i stimler, og drys dem og cashewnødderne
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0766k-56-16-766.jpg)
over, server med nudler.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0767k-56-16-767.jpg)
Nudler tilberedes efter anvisning på
pakken
Det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2023/12/DSC_0769k-56-16-769-1.jpg)
Dagens tallerken, Wok med svinekød i strimler, svesker, nudler og cashewnødder
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar