• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål

13. august 2016 by John Frøslev 1 kommentar

I det asiatiske køkken finder vi en meget populær ret stegt
svinemørbrad i soya. Det laver vi så i dag og det kan nemt
laves på grillen, hvis vejret er til det.
Ellers laves det på en pande i køkkenet
Køkkenet kalder.  

Ingredienser.:( 2 pers)  
1 stk. svinemørbrad
5 stk. løg, små
100 g Portobello svampe
1 fed hvidløg
25 g ingefærolie til stegning eller frisk ingefær
½ dl. Soya
½ dl. Vand
½ stk. blomkål
25 g smør
½ bundt forårsløg
300 g kartofler
Start med at skrælle løgene og skær dem ud i skiver

Hak hvidløg og ingefær i grove stykker  
skær portobello svampene i mindre stykker

Skær sener og fedt af kødet og del det i mindres stykke

Steg kødet i olie på en varm pande

Til en flot brun stegeskorpe er opnået  

Tilsæt ingefær, hvidløg og løgene, svits dem et øjeblik  
Tilsæt svampene og lidt mere olie

Tilsæt vand og soya
(Kog kartoflerne møre i ca. 15 min)  
Lad det simre under låg i ca. 10 – 15 min (prøv om kødet er
gennemstegt, det skal fjedre en lille smugle når man trykker
på det, så burde det være lidt rosa og saftigt inden i, er det
meget fast så er det gennemstegt)  
Skær blomkål i mindre buketter

Lad dem koge med på panden de sidste 7 – 8 min.  
hak forårsløgene fint men, gem lidt til pynt.  

Tag kødet op og tilsæt smør og finthakket forårsløg til panden

Lad kødet hvile lidt og skær det så i pæne skiver
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål,
velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål

Previous Post: « Pizza hjemmelavet med mozzarella og tomater
Next Post: Rødfisk i ovn på en bund af grønsager og med hollandaisesauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme