Det er snyd,snyd,snyd godt nok bliver pizzaen lavet her hjemme, men
bunden er købt færdig og så er det slet ikke en pizzabund men en
Tortilla Wrap.
Det er lidt af et forsøg på at bruge en tortilla wrap som bund i en pizza,
så det komme an på en prøve, det er jo en bund som ikke skal have ret
lang tid i ovnen for at blive sprød.
En nem og hurtig ret, til en dag hvor man ikke skal have det helt store
måltid, for ikke at gå sulten i seng. Vi prøver og ser hvordan det ender,
vi går i køkkenet.
Ingredienser.: (2 pers)
2 stk. Tortilla Wrap
2 dl. Tomatsauce
4 stk. tomater
100 g skinkestrimler
1 stk. Mozzarella
100 g parmesanost, revet
En god håndfuld Rucolasalat
Start med at tænde for ovnen, har du ikke en pizzasten, så brug
bradepanden og vend den om, med bunden opad, så har du en glat
plan flade uden kanter.
Varm ovnen op til 250 – 270 gr. Læg en tortilla på et stykke bagepapir
Smør tomatsauce på, ca. 1,5 cm fra kanten
Læg tomatskiver på sammen med mozzarella ost
Sæt den i ovnen i ca. 1½ min.
Læg så skinkestrimler og parmesan på
Steg i yderlige 1½ min Tag ud af ovnen
Drys med rucolasalat over pizzaen
Tid til servering
Dagens tallerken, Tortilla pizza med mozzarella og tomater,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
PS.: det kan godt lade sig gøre og det smager godt, ikke så meget brød i
bunden, men man kan lægge to tortilla sammen med lidt tomatsauce
imellem, hvis man ønsker mere brød.
Skriv et svar