• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pizza hjemmelavet med mozzarella og tomater

12. august 2016 by John Frøslev 1 kommentar

Det er snyd,snyd,snyd godt nok bliver pizzaen lavet her hjemme, men
bunden er købt færdig og så er det slet ikke en pizzabund men en
Tortilla Wrap.  

Det er lidt af et forsøg på at bruge en tortilla wrap som bund i en pizza,
så det komme an på en prøve, det er jo en bund som ikke skal have ret
lang tid i ovnen for at blive sprød.  

En nem og hurtig ret, til en dag hvor man ikke skal have det helt store
måltid, for ikke at gå sulten i seng. Vi prøver og ser hvordan det ender,
vi går i køkkenet.

Ingredienser.: (2 pers)  
2 stk. Tortilla Wrap
2 dl. Tomatsauce
4 stk. tomater
100 g skinkestrimler
1 stk. Mozzarella
100 g parmesanost, revet
En god håndfuld Rucolasalat
Start med at tænde for ovnen, har du ikke en pizzasten, så brug
bradepanden og vend den om, med bunden opad, så har du en glat
plan flade uden kanter.

Varm ovnen op til 250 – 270 gr. Læg en tortilla på et stykke bagepapir  
Smør tomatsauce på, ca. 1,5 cm fra kanten

Læg tomatskiver på sammen med mozzarella ost  
Sæt den i ovnen i ca. 1½ min.  
Læg så skinkestrimler og parmesan på  

Steg i yderlige 1½ min   Tag ud af ovnen  
Drys med rucolasalat over pizzaen

Tid til servering

Dagens tallerken, Tortilla pizza med mozzarella og tomater,
Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

PS.: det kan godt lade sig gøre og det smager godt, ikke så meget brød i
bunden, men man kan lægge to tortilla sammen med lidt tomatsauce
imellem, hvis man ønsker mere brød.

Print opskrift

Skrevet i: Pizza Tags: Pizza hjemmelavet med mozzarella og tomater

Previous Post: « Grillet Flad jern’s steak med to slags kål
Next Post: Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme