• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Marineret Skinkesnitzel med brasekartofler og salat

6. december 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Schnitzel skæres af inderlår, og er et meget magert stykke kød, som kræver kort
stegetid. Schnitzler bliver mere møre og saftige og stege svindet er mindre, når
du marinerer dem.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. skinkesnitzel
2 spsk. flydende fedtstof.
1 dl. soya
½ dl. olivenolie
½ tsk. ingefær
1 spsk. rosmarin, fisk og hakket
1 stk. æg
1 dl. mælk
¼ tsk. peber
½ tsk. salt

Start med marinaden og salaten:
bland ingredienserne til marinaden, læg kødet i,

og lad det marinerer i ca. 2 timer, vend det af og til
lav imens salaten efter eget valg.

Hæld marinaden fra, og aftør kødet, før det lægges

i æg krydderi blandingen af æg og mælk pisket sammen tilsat hakket rosmarin
og revet ingefær

Først i æggeblandingen

og derefter i rasp

på grillpanden eller en alm. pande, evt. med en anelse

fedtstof på. Steges 1½ – 2 min på hver side, vendes af og
til, så kødsaften ikke løber ud.
serveres med brasekartofler, kogte kartofler som er skåret ud i mindre stykker

Vendes på panden i lidt fedtstof, steger til de får en gylden overflade
krydres med salt og peber.

Serveres med en dejlig salat til. Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Marineret skinkesnitzel med brasekartofler og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Sømandsbøf
Next Post: Rugbrød med Valle og solsikkekerner i Airfryer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme