• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Jægerens kartoffelfad

19. november 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Denne fantastiske kartoffelret kan bruges som tilbehør til mange
forskellige retter. Er især god til efterårets vildtretter, men kan
sagtens gå alene og uden bacon, er det en fremragende vegetarret.  

Pastinakkens lakridssmag sammen med tomaternes brændte sødme
og kartoflens intense fyldige smag efter en tur i ovnen. Krydret med
fedtet fra det ristede bacon gør denne ret fantastisk velsmagende,
og så er den jo både hurtig og nem, at tilberede.  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers)  
400 g kartofler
3 stk. pastinakker
4 stk. store tomater
200 g bacon
2 – 4 æg
Olivenolie
Salt og peber
Pastinak og kartofler skrælles og skæres i mindre stykker

Tomaterne skæres i skiver  
Det hele kommes i en plastpose

Tilsæt en smule olivenolie, friskkværnet peber og salt  
Det hele rystes godt sammen så olie fordeler sig på alle ingredienserne
Skær bacon i små tern

Rist terningerne på en tør varm pande.

Fordel nu pastinak, kartoffel, bacon tern og tomatskiver i et ildfast fad
Krydr med salt og peber

Sæt fadet i ovnen og steg ved 200 gr. i ca. 45 min.

På en varm pande spejles 2 – 4 stk. æg

Så er det tid til servering.

Dagens tallerken, Jægerens kartoffelfad med spejlæg,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Jægerens kartoffelfad

Previous Post: « Chicken Tikka Masala med Naanbrød
Next Post: Svinekæber langtidsbraiserede i Römertopf »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme