• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Citronmuffins

30. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En kage til mellemmåltidet for diabetikeren eller til dem som vil holde den
slanke linje. Kan dog spises med velbehag af alle.
Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker, man kan dog også undlade
glasuren. De færdige muffins kan fryses.
Vi går i bageriet

Ingredienser: (12 stk.)
2 stk. æg
30g sukker
100g Perfect Fit
75g flydende fedtstof eller olie
½ dl. Minimælk
¼ dl. Citronsaft
180g hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
3 spsk. Revet citronskal
Glasur:
3 spsk. Flormelis
1 tsk. vand
Evt. lidt gul frugtfarve

Start med at piske sukker og æg lyst og skummende

Tilsæt fedtstof, mælk og citronsaft og pisk godt
Tilsæt Perfect Fit, som drysses i under piskning
Riv citronskallen og pres saften af citronen

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen

Og sigt melblandingen i æggeblandingen
Tilsæt citronskallen, og pisk til der ikke er flere klumper

Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem midt i ovnen
12 – 15 min. ved 200gr. alm. Ovn

Tag de bagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist
Bland vand og flormelis og rør
Fordel glasuren på de 12 muffins
Det er tid til servering.

Dagens mellemmåltid, Citronmuffins og et krus kaffe, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Mellemmåltid

Previous Post: « Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére
Next Post: Pizza Calzone »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme