En kage til mellemmåltidet for diabetikeren eller til dem som vil holde den
slanke linje. Kan dog spises med velbehag af alle.
Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker, man kan dog også undlade
glasuren. De færdige muffins kan fryses.
Vi går i bageriet
Ingredienser: (12 stk.)
2 stk. æg
30g sukker
100g Perfect Fit
75g flydende fedtstof eller olie
½ dl. Minimælk
¼ dl. Citronsaft
180g hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
3 spsk. Revet citronskal
Glasur:
3 spsk. Flormelis
1 tsk. vand
Evt. lidt gul frugtfarve
Start med at piske sukker og æg lyst og skummende
Tilsæt fedtstof, mælk og citronsaft og pisk godt
Tilsæt Perfect Fit, som drysses i under piskning
Riv citronskallen og pres saften af citronen
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen
Og sigt melblandingen i æggeblandingen
Tilsæt citronskallen, og pisk til der ikke er flere klumper
Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem midt i ovnen
12 – 15 min. ved 200gr. alm. Ovn
Tag de bagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist
Bland vand og flormelis og rør
Fordel glasuren på de 12 muffins
Det er tid til servering.
Dagens mellemmåltid, Citronmuffins og et krus kaffe, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar