• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Blødkogte æg i airfryeren, uden vand til kogning, sammen med rundstykker

4. april 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Kog æggene i Princess airfryer ovn, æg-størrelse L

Læg æggene sammen med rundstykker fra fryseren på netpladen

Æggene skal ikke prikkes først, sættes ind i midten af ovnen

Sæt graderne på 160gr og 8 – 9 min. i tid, al efter pakkedatoen
Er æggene mindre, nedsættes tiden til 7 – 8min. og til hårdkogte æg
Er tiden 12 – 13 min.
Tag æg og brød ud af ovnen,
Læg æggene i koldt vand et øjeblik, så kogningen stopper

Nu er både brød og æg færdig på samme tid.
Det er tid til servering.

Dagens brunchs, Blødkogt æg og solsikkelapper, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Morgen

Previous Post: « Gæstemiddag ”påske” 2021
Next Post: Aktuelle madplan for uge 14 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme