Skrædderduelse. En herlig gammel, Sønderjysk bonderet. Du(v)else er en
gammel sønderjysk dialekt og betyder dyppelse.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
250g røget bacon i tern
100g løg
1,25 dl. mælk
1,25 dl. creme fraiche
12g hvedemel
Tilbehør:
500g kartofler
100g syltede Rødbeder
Start med at skrælle og koge kartoflerne
bacon skæres i mindre tern og steges på panden
når de har taget lidt farve og afgivet lidt fedt, tilsættes
løg skåret i tern ved og steges sammen med flæsket
hæld evt. overskydende fedt fra.
Når løgene er stegt bløde og gyldne, spædes med
cremefraiche og mælk. Det skal nu koges ind til en
passende konsistens og kan evt. jævnes med lidt
hvedemel rørt op i lidt mælk.
Skrædderduelsen spises med kartoflerne og syltede
rødbeder. Det er tid til servering
Dagens tallerken, Skrædderduelse med røget flæsk og kartofler evt. syltede rødbeder
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar