• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Krydderi muffins med nøddeknas

8. april 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Nemme, lækre muffins med krydderier og nødder – fedtfattige og næsten uden sukker.
Få opskriften på gode krydderi muffins lige her. En vidunderlig opskrift.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (12 stk.)
2 stk. æg
50g brun farin
50g flydende fedtstof
1 stk. Appelsin, usprøjtet
75g fuldkornshvedemel, hvid
75g hvedemel
50g Perfect Fit
2 tsk. bagepulver
1 tsk. brunkagekrydderi

Nøddeknas:
20g cornflakes
75g nødder, valnødder – paranødder, hasselnødder
1 spsk. Flydende fedtstof
1 tsk. fintrevet appelsinskal

Krydderier:
2 tsk. kanel
½ tsk. nellike, stødt
1 tsk. ingefær, stødt
½ tsk. allehånde, stødt

Start med at piske æg og farin godt sammen

tilsæt flydende fedtstof
Halver appelsinen, og pres saften ud, ca. 1 dl.

bland de to meltyper med sødemiddel, bagepulver og
1 tsk. af krydderierne, sigt melblandingen i æggeblandingen
mens du pisker.

Fordel dejen i 12 muffinforme, fyld dem kun 2/3 op

knus cornflakesene groft, hak nødderne groft og bland dem
med cornflakes, fedtstof og appelsinskal
fordel blandingen på kagerne

Bag muffinsene ved 200gr i ca. 20 min. på midterste ovnrille
Afkøl dem på en rist

Det er tid til servering

Dagens kage, Krydderi muffins med nøddeknas, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Bagværk, Mellemmåltid

Previous Post: « Palmekager
Next Post: 4 flagers morgen/aftengrød med æble/appelsintern og nødder/mandler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme