• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Minipandekager med jordbærpuré

7. november 2020 by John Frøslev 3 kommentarer

Ideelle til et mellemmåltid eller til brunch
Køkkenet kalder

Ingredienser:
75g rugmel
2 dl. Minimælk
60g hvedemel
2 stk. æg
1 spsk. Sesamfrø
½ tsk. perfect sød
½ tsk. vaniljesukker
½ tsk. natron
1 knsp. Salt
2 spsk. Flydende fedtstof
Til bagning:
½ – 1 spsk. Sesamfrø
Jordbærpuré:
250g jordbær, friske eller frosne
¼ dl. Vand
½ tsk. vaniljesukker
½ – 1 tsk. perfect sød, eller efter smag

Strat med at blande mælk og rugmel sammen

Pisk mel, æg, sesamfrø, perfect sød, vaniljesukker, natron og salt i
Tilsæt fedtstoffet, og pisk dejen helt glat

Fordel knap ½ dl. Dej på en varm pande og steg i 2 – 3 min.

Drys lidt sesamfrø på, inden du vender pandekagen og steg yderlige

2 – 3 min. til den er færdig

Bag 12 små pandekager (kan fryses)

Jordbærpuré:
Kog jordbær i vand og vaniljesukker i ca. 2 min. og afkøl

Mos blandingen med en gaffel, eller gi’ det en tur med stavblenderen

Smag til med sukker eller perfect sød
Det er tid til servering.

Dagens mellemmåltid, Minipandekager med jordbærpurè
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Mellemmåltid

Previous Post: « Øllebrød uden øl, reduceret på kalorie med lækker vaniljecreme topping
Next Post: Kreolersteg med løse fuldkornsris »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme