• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Frokost tærte med makrel i tomat og en grøn salat

26. oktober 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

En frokostret som kaster minder tilbage til fortiden, hvem kan ikke huske
makrelmadderne fra barndommen, her i en lidt anden udgave, enkelt og
nem og med masser af smag
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
1 rulle tærtedej
2 ds. Amanda Makrel i tomat
100g bønner, grønne
1 stk. porre
1 stk. rød peberfrugt
5 stk. æg
2½ dl. minimælk
salt og peber

Start med at rulle tærtedejen ud og kom den i en smurt tærteform ca.
24 cm. i diameter eller som jeg i portions tærteforme

Bønner, porre og peberfrugt snittes og fordeles i formene, sammen

med makrel i tomat.

Æg, mælk, salt og peber piskes sammen

og hældes ud over fyldet.

Bages ved 200gr, i ca. 40 minutter

Serveres med en grøn salat til.

det er tid til servering.

Dagens frokost tallerken, tærte med makrel i tomat og en grøn salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Cheesecake med sprød bund, creme og friske vindruer
Next Post: Æblesmør »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme