• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Makrel i tomatsauce med ærter og majs

7. marts 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Alle børns og voksnes ynglings salat igennem årtier, har været og er
Makrelsalat med tomatsauce.
Men der er jo sådan, nogle hader det og andre elsker det, jeg syntes
jo det smager godt, og her er så en lidt moderniseret udgave.
Køkkenet kalder

Ingredienser:
2 ds. Makrelfilet i tomat
50g ærter, frost
50g majs, frost
1 ds. Hakkede tomater
½ spsk. Olivenolie
½ stk. løg
1 kvist timian frisk
Lidt chilipulver, efter smag
½ tsk. salt
1 knsp. Peber
1½ – 2 dl. Mayonaise, hjemmerørt

Start med at hakke løget og steg det gyldent i olivenolie,

Når løgene karamelliser, undgår man at skulle tilsætte sukker til tomatsaucen

Tilsæt de hakkede tomater, timian, lidt chilipulver, salt og peber og smag til

Kog saucen ind, så den får en intens smag af tomater.
Når tomatsaucen er kølet af, blandes ca. 1½ – 2 dl. Mayonaise i
Del makrelfileterne i mundrette stykker og bland dem i tomatsaucen,
Sammen med ærter og majs.
Klar til servering.

Dagens tallerken, Makrel i tomatsauce med ærter og majs
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Frikadeller med knuget kål og appelsindrys med kanel
Next Post: Kaffemousse med kaffesirup og flødeskum »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme