• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

One pot kylling med ris, æbler, ost og kuvertbrød

23. marts 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

En One pot ret, er en middagsret tilberedt i een gryde eller fad, og skulle jeg
anbefale en One pot gryde, så skulle det være denne, med kylling, ris og grøntsager.
Det hele tilberedes i den samme gryde og ved et trylleslag, så er der aftensmad.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. kyllingbryst
80g mozzarella
70g brune ris, rå
400g hakkede tomater
2 stk. æbler, små
5 stk. forårsløg
3 stk. tomater
1 stk. bouillon terning
2 dl. Vand
½ dl. Piskefløde
½ – 1 tsk. Vegeta
peber

Start med at sætte ovnen på 200gr varmluft, 220gr. alm. ovn

skær æbler, forårsløg og tomater i skiver

skær kyllingekødet i skiver eller tern og mozzarella i skiver

Læg ingredienserne i et ovnfast fad i følgende rækkefølge:

ris, æbler, forårsløg, kylling, hakkede tomater, mozzarella og
tomatskiver.

Opløs bouillonterning i kogende vand, tilsæt fløde, og hæld
blandingen rundt i kanten af fadet, krydr med Vegeta (salt) og peber.
sæt fadet i ovnen i ca. 40 – 45 min. til kyllingestykkerne er mør.

klar til servering

Dagens tallerken, One pot kylling med ris, æbler, ost og kuvertbrød
Velbekomme
Mange glade hilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ, Frokost

Previous Post: « Smørrebrød Let sprængt kalvetunge med peberrods creme
Next Post: Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme