• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Vietnamesisk kålsalat med kylling

18. oktober 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Salaten her kan sagtens gøre det ud for et helt frokost- eller aftensmåltid.
Suppler evt. med en dessert, hvis det er dagens hovedmåltid.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. kyllingbryst
½ stk. spidskål, snittet
3 stk. forårsløg, skåret i ringe
3 stk. gulerod, revet
3 spsk. limesaft
1½ spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 spsk. riseddike
3 spsk. peanuts, hakket
½ dl. Bredbladet persille, hakket

Start med at varme en pande godt op til middel-høj varme

tilsæt lidt olie og steg kyllingebrysterne i 3 min på hver side.

Tag det af varmen og skær det i strimler.

Tag en skål og bland kylling, kål, forårsløg og gulerod.

i en anden skål piskes limesaft, fiskesauce, sukker og eddike

sammen indtil sukkeret er opløst. Smag til med evt. salt og peber.

hæld dressingen over salaten og vend salaten i dressingen.

pynt med hakket peanuts og persille.
klar til servering.

Dagens tallerken, Vietnamesisk kålsalat med kylling og Ciabattaboller
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Gæstemiddag “brølet fra skoven”
Next Post: Cheesecake med sprød bund, creme og friske vindruer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme