
Salaten her kan sagtens gøre det ud for et helt frokost- eller aftensmåltid.
Suppler evt. med en dessert, hvis det er dagens hovedmåltid.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. kyllingbryst
½ stk. spidskål, snittet
3 stk. forårsløg, skåret i ringe
3 stk. gulerod, revet
3 spsk. limesaft
1½ spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 spsk. riseddike
3 spsk. peanuts, hakket
½ dl. Bredbladet persille, hakket
Start med at varme en pande godt op til middel-høj varme

tilsæt lidt olie og steg kyllingebrysterne i 3 min på hver side.

Tag det af varmen og skær det i strimler.
Tag en skål og bland kylling, kål, forårsløg og gulerod.

i en anden skål piskes limesaft, fiskesauce, sukker og eddike

sammen indtil sukkeret er opløst. Smag til med evt. salt og peber.

hæld dressingen over salaten og vend salaten i dressingen.

pynt med hakket peanuts og persille.
klar til servering.

Dagens tallerken, Vietnamesisk kålsalat med kylling og Ciabattaboller
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar