Salaten her kan sagtens gøre det ud for et helt frokost- eller aftensmåltid.
Suppler evt. med en dessert, hvis det er dagens hovedmåltid.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. kyllingbryst
½ stk. spidskål, snittet
3 stk. forårsløg, skåret i ringe
3 stk. gulerod, revet
3 spsk. limesaft
1½ spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 spsk. riseddike
3 spsk. peanuts, hakket
½ dl. Bredbladet persille, hakket
Start med at varme en pande godt op til middel-høj varme
tilsæt lidt olie og steg kyllingebrysterne i 3 min på hver side.
Tag det af varmen og skær det i strimler.
Tag en skål og bland kylling, kål, forårsløg og gulerod.
i en anden skål piskes limesaft, fiskesauce, sukker og eddike
sammen indtil sukkeret er opløst. Smag til med evt. salt og peber.
hæld dressingen over salaten og vend salaten i dressingen.
pynt med hakket peanuts og persille.
klar til servering.
Dagens tallerken, Vietnamesisk kålsalat med kylling og Ciabattaboller
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar