Gå direkte til primær navigation
Skip til indhold
Forside
Madplan
Opskrifter
Forret
Hovedret
Okse
Gris
Fjerkræ
Fisk
Suppe
Grød
Dessert
Gæstemiddag
Grill retter
Brød og kager
Bagværk
Pizza
Syltning
Tilbehør
Diverse
Diabetes 2
Min type 2
Morgen
Frokost
Aften
Mellemmåltid
Om mig
Søg
Gris opskrifter
Amagerkoteletter med savojkål/Rødkål og løg
Asiatisk burger med agurkesalat
Asiatisk flæskesteg med hoisinsauce, tilberedt i Airfryeren
Asiatisk marineret nakkesteg
Asiatisk stegt svinemørbrad med svampe og kål
Bacon med porrer
Bankeflæsk med brun sovs og mormorsalat
Bayonneskinke i karry med grøntsager og ris
Biksemad med spejlæg og rødbede
Blomkål/kartoffel ret med bacon
Blomkålsgratin med cocktailpølser og rugbrød/ciabattabrød
Boller i karry med quinoa
Bov-Steak Amerikansk (ham-steak)
Braiseret svinekæber i ribena og æblemost
Braiseret svinekæber i æblemost med knuste kartofler
Brasiliansk Ildsteak med majs og mangosalsa
Broccoli gratiner med skinke
Brunkål med flæsk i Trykkoger
Brunkål med flæsk, rugbrød og sennep
Brændende kærlighed
Brændende kærlighed med stegt flæsk, ristede æbler, asparges og forårsløg
Carapulka med ris
Caribiske svinekoteletter med kokosris
Char Siu Kinesisk marineret nakkefilet
Chefkokkens favorit
Einbein mit sauerkraut og Erbs puré
Enebærgryde med bagt kartoffelmos
Farserede porre
Farseret hvidkål med stegt kål, kartofler og hvid sovs med muskat
Faxe gryde med svesker
Finker
Flamsk gryderet med svinekød og kartoffelmos
Forloren mørbrad
Forloren Vildsvin-steg
Frikadeller med spicy stuvet hvidkål
Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte
Frikadeller med stuvet spidskål
Gammeldaws frikadeller med coleslaw i kærnemælk
Gammeldaws Stegeben eller Gnaveben i trykkoger
Glaserede nakkekoteletter med ovnbagte sprøde bønner og fetadrys
Glaserede Svinekæber og blomkålsgratin med ost
Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche
Grillet svinebryst med rabarber-BBQ
Grydestegt rullesteg med svesker, rødkål og brun sovs.
Guleærter med flæsk og medisterpølse
Hamburgerryg i folie med flødestuvet spinat
Hamburgerryg kogt med grøntsager og burre blanc
Heksegryde
Husarsteg
Indbagt æg med skysauce
Irsk stuvning med vildsvin og kål
Jægerens kartoffelfad
Jægergryde
Karbonader med spidskål og svitset rodfrugtestave
Karbonader med stuvede gulerødder / ærter og nye kartofler
Karbonader med svampefyld
Kartoffelkage med bacon
Kartoffelsalat varm, med røde pølser
Kinesisk svinemørbrad char shiu
King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat
Kogt røget Landskinke med dampede grøntsager
Kogt skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Koteletter i fad med brune ris
Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder
Kreolersteg med løse fuldkornsris
Krydret Svinebov med kartoffel selleri puré, tomat sauce og agurkesalat
Krøstekål med stegt medisterpølse, rødbeder og sennep
Kødboller med ris, grønne linser og salat
Kødrand med ærter/gulerødder og aspargessauce
Køllebankede nakkekoteletter med stegte æbler
Lady og vagabonden
Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon
Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce
Marineret Skinkesnitzel med brasekartofler og salat
Marineret svinemørbrad med ovnbagte kartofler og chiliedressing
Medister med grønlangkål og brunede kartofler
Medisterpølse med rimet rødløg og grøn kartoffelsalat
Medisterpølse med stuvede hvidkål, syltede rødbeder og rugbrød
Morfar’s Forloren Hare med mormor salat
Morfars Sønderjyske frikadeller med stuvet spidskål
Morfar’s kotelleter i fad
Morfar’s Mørbradgryde med kartoffelmos og surt
Mormor’s Frikadeller med stuvet hvidkål
Mørbrad a la creme med kærnemælks kartoffelmos
Mørbrad bøffer med sennepsauce, skiveskåret ovn kartofler og svampe
Mørbrad i fad med tomat-flødesauce og kartoffelsne
Mørbrad i tomatflødesauce med bacon
Mørbrad med krydderier
Mørbradbøffer á la Provence
Mørbradgryde
Nakkefilet stegt som vildt
Nakkefilét stegt som vildt med champignonsauce
Nakkekam braiseret i Römertopf
Nakkekam i strimler med dildkartofler
Nakkekoteletter med Feta-top og pasta-Asiatisk wokblanding
Nakkekoteletter med kål, porrer og champignon
Nakkekoteletter med paprika og løse ris
Nakkekoteletter Saltimbocca med æble og smørdampede spidskål med parmesan
Netfrikadeller med stuvet spinat
Orientalske Koteletter
Paneret mørbrad med sommersalat
Paprikagryde med mørbrad, bacon og cocktail pølser
Porchetta i ovn med glaserede kartofler og grøn salat
Porretærte med bacon, skinke og parmesan
Ribbensteg med bagte løg, æbler og figner
Ribbensteg med rødkål, hvide pillekartofler og brun sovs
Ribbensteg med timiangrøntsager og kartofler
Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer
Rullesteg med svesker stegt i trykkoger, rødkål og brun sovs
Ruskomsnusk
Røget landskinke med grønlangkål og brunede kartofler
Røget landskinke med stuvet palmekål og brunede kartofler
Røget Svinemørbrad med rødkål og kartoffelpuffer
Singapore-gryde med gyldne ris og salat
Skaftkoteletter med bagte rødløg, gulerødder og bouillonkartofler
Skaftkoteletter med honningstegte grøntsager og edamamehummus
Skaftkoteletter med saltbagte kartofler og bagte rødbeder
Skaftkoteletter med spinat og båndpasta
Skinke røget, med grøntsager og opbagt smørsauce
Skræddersteg med spejlæg, rugbrød og rødbeder
Smågrise med kartofler og salat
Snittede marinerede koteletter med Hoisin sauce og nudler eller ris
Sommer-flæskesteg med rodfrugter og persille/oliven tapenade
Sous Vide Vikingkøller med bagte krydret bådkartofler og coleslaw
Spareribs i sous viede med knuste kartofler og BBQ marinade
Spinat/porrer tærte med skinke
Sprængt Ribbensteg med løg og æbler
Spækhøkerfad
Squash omelet
Stegt flæsk/æbleflæsk med persillesovs
Stegt Lever med æbler, løg og balsamico
Stegt medisterpølse med kold kartoffelsalat
Stegt mørbrad i fad
Stegt svinelever med bløde løg og flødesauce
Stegte hjerter i flødesovs
Stegte nakkekoteletter med hvidkål og let sennepssauce
Stroganoff med svinekød og kartoffelmos
Stuvet hvidkål med medisterpølse
Sund Svensk Pølseret
Svensk pølseret
Svenske kåldolmere med ris og kartofler
Svinekam á la Florentine.
Svinekotelet steg i smør emulsion og med brasekartofler
Svinekæber braiseret i mørkt øl og rodfrugter.
Svinekæber langtidsbraiserede i Römertopf
Svinekæber med citronsky
Svinekæber med dampede grøntsager og grøn kartoffelmos
Svinemørbrad i ribena med nye kartofler og eksotisk salat
Svinemørbrad steg som vildt
Svinemørbrad stegt i ovn med flødestuvede svampe, æblesalat og brød
Svineskank braiseret på urter og i mørkt øl med grøn kartoffelmos
Svineskank langtidsbraiseret med kartoffelmos og mormor salat
Tonkatsu schnitzel med spidskålsslaw og ris
Tournedos af svinemørbrad med pebersauce og hasselbackkartoffel
Ungarsk gryde med kartoffelmos, grøn peberfrugt og grønne bønner
Vingryde med druer
Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær
Wok med svinekød i strimler, svesker, nudler og cashewnødder
Wok ret med mørbrad og sauce smagt til med myseost
Ølbraiseret Svineskank med knuget kål