Gå direkte til primær navigation
Skip til indhold
Forside
Madplan
Opskrifter
Forret
Hovedret
Okse
Gris
Fjerkræ
Fisk
Suppe
Grød
Dessert
Gæstemiddag
Grill retter
Brød og kager
Bagværk
Pizza
Syltning
Tilbehør
Diverse
Diabetes 2
Min type 2
Morgen
Frokost
Aften
Mellemmåltid
Om mig
Søg
Aften opskrifter (type 2)
“Flyvende Jacob” en nationalret fra Sverige
2 retters Corona meny
4 flagers morgen/aftengrød med æble/appelsintern og nødder/mandler
Frikadeller med salat og hjemmebagt rugbrød
Koldskål med Kefir/kærnemælk og ristede havregryn
Kyllingeruller med salat (coleslaw)
Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce
Asiatisk marineret nakkesteg
Bagt laks med grønlangkål
Bami Goreng (Hollandsk Nationalret)
Bao Buns med char siu marinerede ribbensteg og BBQ-sauce
Beef Rendang spicy og lækker oksekødsret fra Malaysia
Beijing Beef i wok med ris
Bi-bim-bap (Koreansk biksemad)
Blomkål/kartoffelsuppe med ristede mandler og kuvertbrød
Bulgogi koreansk paprikagryde med ris
Bøf sukiyaki med stegt salat/kål og jasmin fuldkornsris
Bøffer af tyndstegsfilét med lun salat af kartofler, og krydderurter
Chicken Katsu Sauce, sprød kylling fra Japan
Chorizosuppe med ost og grøntsager
Colorado steak med dampede grøntsager
Creme caramel af risengrød med appelsin file og figner
Date-steak med bagt kartoffel og bønner
Farsbrød i oven med bacon og brun sovs
Fed kålpande med røget medisterpølse med cremefraiche dip
Fin fransk kyllingegryde
Forloren mørbrad
Forloren skildpadde
Frikadeller med Hvidkålsalat
Frikadeller med knuget kål og appelsindrys med kanel
Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte
Gammeldaws Rabarbergrød
Garam masalakrydret kartoffelret
Gratineret svinekødsret med peberfrugter
Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche
Grillet lammekølle med ramsløgspesto, jordskokker, svampe og spinat
Grillet Poussin i Princess airfryer med bagte kartoffel og salat
Griseribben i landlig stil med kold kartoffelsalat
Grøntsagsgryde med nøddedrys og mosede kartofler
Grøntsagsmos uden kartofler
Gullashsuppe i trykkoger
Gæstemiddag ”Nu er det snart Jul”
Gæstemiddag, “fødselsdag”
Hakkebøf med Karrygrøntsager
Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme
Halv Grillkylling med pomfritter, remoulade og mormorsalat
Helstegt kylling i Airfryer/ovn
Høstgryde i september
Indbagt svinemørbrad med bacon i butterdej
Italiensk høstgryde med pressede kartofler og bønnesalat
Italiensk pastaret med kylling og grønne asparges
Italiensk stegt kalvelever med stegte kartofler og salat
Jajangmyeon Koreansk sort bønnesauce med udon nudler
Jambalaya, kreolsk risret med brød
Japanske madpandekager
Kål-lasagne med oksekød og rosmarinskyr
Kålfrikadeller med stuvede gulerødder/ærter
Kalvehjerter i vildtgryde
Kalveschnitzel med tomat og Noilly Prat-sky
Kalvikål med kogte nye kartofler og evt. sennep
Karrystegt Skrubbe med æble/porre garniture
Kartoffel/porresuppe med bacon og brødsticks
Kartoffelgratin med grøn salat
Kinesisk svinemørbrad char shiu
Kinesisk tomatsuppe med omeletstrimler
Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål
King size Skaftekoteletter med dampede grøntsager, brød og salat
Koreansk hverdagsret med nudler og kimchi
Krebsefarseret rødtunge timbale med hvidvinssauce, sukkerærter og lune hvidløgsflüte
Krydrede frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti
Krydrede hakkebøf i fad med ost og grøntsager
Kunstige fugle med kartoffelmos
Kylling à la Marengo med kartoffelpandekager
Kylling á la Pierrette
Kylling i sur/sød sauce med rødløg, æbler og rosiner
Kylling i wok med edamamebønner og Peanutbutter sauce
Kylling med kartofler i spinat/parmesansauce
Kyllingbryst med vildtsmag
Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter
Kyllingefrikadeller med stuvet hvidkål
Kyllingegryde med blomkålsris og mandler
Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød
Lammeculotte marineret, med kartoffelgratin og Coleslaw
Let sprængt kalvetunge med sur/sød peberrodsauce og smørdampede spidskål
Let sprængt svinebryst med grøntsager og kartoffel med dijon
Marineret Butterfly kylling på rodfrugter med creme fraiche urtedressing
Marineret Kyllingelår med karamelliserede løg og svampe
Maskeret Blomkål
Medister i svøb med rød/lilla coleslaw
Medisterpølse med løgsauce
Møllerkonens Ørred/Forel á la meuniére
Mørbradbøffer á la Provence
Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce med kartoffelsne
Nakkekam i strimler med dildkartofler
Nakkekoteletter med rosmarin og bønner i tomat
Nakkekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Okonomiyaki (Japansk kålpandekage)
Oksefilét i Römertopf med Sandefjordsmør og pomfritter
One pot gris i kål
Ovnbagt rødkål med kaffe og andebryst
Ovnstegt kyllingelår med Broccolisalat
Paella med kylling og skaldyr
Paneret mørbrad med sommersalat
Pastasalat med kylling og cremefraiche
Pastasalat med røget mørbrad
Pizza “Hawaii”
Pizza Calzone
Plankebøf af oksefars med kartoffelmos, kryddersmør og japansk coleslaw
Pork Stroganoff med svinekød, kartoffelmos og surt
Porrestuvning
Poussiner i sur-sød sauce med jasmin fuldkornris
Ramen (japansk suppe) med pocheret æg og lime
Ribbensteg med risnudler (Bun Heo Quay)
Ribbensteg stegt perfekt med sprød svær i Airfryer
Risalamande-is på mandelmarengsbund og kirsebær sauce
Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt
Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce
Rødtungefilét i godt selskab
Rødtungeruller i vin med hvidvinssauce og svampe
Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
Singapore-gryde med gyldne ris og salat
Skaftkoteletter med sprøde hvidkålskartofler
Skovgryde med kartoffelsne
Soyakogte Spareribs med hvidkålsalat og ris
Spaghetti med kødsovs
Spanske frikadeller med kold ærtepuré og salat
Specie Hakkebøf med tomatbulgur salat
Speltrisotto med grillede grønsager, rejer og kuvertbrød
Stegt citronmarineret kylling med pasta
Stegt flæsk i ovn med kartofler, og persillesovs
Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler
Stegt torsk med blomkålshollandaise sauce, små kartofler og broccoli
Stegte ål med stuvede kartofler og citron
Stegte ris med grøntsager
Stegte sild med rødbedesalat
Sticky ribs med ris
Surgrød med sirup og sød æblemos
Sømandsbøf
Sønderjyske frikadeller med Sønderjysk stuvede hvidkål
Tartiflette (Fransk biksemad) med grøn salat og flüte
Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller)
Thai kylling med chili og cashewnødder
Thai-inspireret kødsauce
Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter
Udbenet kyllingelår marineret med krydderier og i mælk, tilbehør Rispilaf.
Venø bøf/steaks med salat og dressing
Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær
Wok-ret Thit Kho vietnamesisk hverdagsret
Yaki Udon stegte nudler med kylling