Gå direkte til primær navigation
Skip til indhold
Forside
Madplan
Opskrifter
Forret
Hovedret
Okse
Gris
Fjerkræ
Fisk
Suppe
Grød
Dessert
Gæstemiddag
Grill retter
Brød og kager
Bagværk
Pizza
Syltning
Tilbehør
Diverse
Diabetes 2
Min type 2
Morgen
Frokost
Aften
Mellemmåltid
Om mig
Søg
Okse opskrifter
“Bonderøvsgryde” med løse ris
Bankekød
Beef Wellington med rødvinsglace
Beijing Beef i wok med ris
Benløse Fugle
Beuf Chasseur
Biff Rydberg
Boeuf à la mode
Boston Beuf
Bourgognegryde
Braiseret Oksebov med ovnbagte kartofler
Braiseret oksespidsbryst med ingefær og soja
Brasiliansk kalvesteg
Bulgogi koreansk ret
Burger med spejlæg og brun sovs
Bøf á la Karoline
Bøf Diane med sauterede kartofler og salat
Bøf Lindstrøm
Bøf Stroganoff i trykkoger
Bøffer af tyndstegsfilét med lun salat af kartofler, og krydderurter
Chefkokkens favorit
Chili con carne med yoghurt og brød
Colorado steak med dampede grøntsager
Côte de boeuf med bearnaise og knuste kartofler. Sneæg, med kokosis og karamelsauce
Culottesteg med pomfritter, bearnaisesauce og tomatsalat
Dansk bøf i fad
Dansk hakkebøf med bløde løg og surt
Date-steak med bagt kartoffel og bønner
Daube
Engelsk bøf i sous vide med bløde løg, skysauce og kartofler
Engelsk bøf med bløde løg, hvide kartofler og mormor salat
Entrecote med rodfrugter og romersk pebersauce
Entrecote med sauteret grøntsager
EstoFado De carne en Español (oksekøds gryderet fra Spanien)
Farseret squash
Flamsk Karbonade
Forloren Elg
Forloren Oksefilet med grøntsager og tomatsauce
Forloren skildpadde med smilende æg og kuvertbrød
Forlorne kyllinger med brunede og hvide kartofler, agurkesalat og ribsgele
Fransk boeuf
Fynsk Grydebøf
Gullasch – Ungarsk med kartoffelmos
Hakkebøf med chorizo,perlespeltotto og basilikum
Hakkebøf stegt som vildt med kartoffelmos
Hakkebøffer i folie med hasselbagt kartofler og salat
Hakkebøffer med jordskokke-svampe saute
Helstegt kalvefilet med ”HOT svampegryde” brasekartofler og avocado/tomatsalat
Højrebsbøffer med champignon sauce og tomat
Høkerlabskovs
Indianerragout med pasta
Inga’s bankekød med svampe og sellerimos
Italiensk oksekødsgryde
Jægerschnitzel
Kabuli palaw
Kalve scallopine med marsala og salvie
Kalveculotte kold, med franske flødekartofler
Kalvefrikassé med blomkål
Kalvegryde i godt selskab.
Kalvehjerter med pikant sauce i stegesoen
Kalvekoteletter fra Maxim’s med safranris
Kalvekoteletter med bagte kartofler, rucola-salat og pebersauce
Kalvelever stegt med bløde løg og brun sovs
Kalvemørbrad à la Roma med spaghetti
Kalvenyreragout i stegeso med kartoffel/sellerimos og grønne ærter
Kalveschnitzel i tomatsauce med spaghetti
Kalvetykkam med svampe og æbler
Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål
Kong Frederiks livret
Köttbullar med nye kartofler og tyttebærsyltetøj
Köttbullar med potatismos, krämsås og lingonsylt
Krydret Burgerbøffer
Krydret oksefars med kartoffelmos bagt i ovn (Pomerol Parisienne)
Kødsauce med allehånde
Langtidsstegt tværreb med mos
Lasagne
Lasagne med spinat
Majspandekager med kødfyld og ost
Marineret bøffer med kartoffel/sellerimos og grønsager
Maskeret blomkål med bacon og æble-gulerodssalat
Mexicanske madpandekager med oksekød og cremefraiche
Millionbøf
Millionbøf á la thai
Musaka med Lamme/oksekød, aubergine og kartofler
Nyretapper med pomme frites og bistro sauce
Oksebryggergryde Faxe egnsret med blød hvidløgsmos
Okseculotte med svampesauce, bønner, karotter og hvide kartofler
Oksecuvettesteg stegt i ovn og med flødekartofler
Oksegryde med kanel, kartoffelmos og tyttebærsyltetøj
Oksehaleragout
Oksekød i gryde med vin
Oksesteak med bagekartofler og svampe i sherrysauce
Oksesteg gammeldaws grydesteg
Osmansk gryderet
Osso buco i gryde
Osso buco i trykkoger, med løse ris og surt
Paprikaschnitzel med brasekartofler og grønne ærter
Pariserbøf med pocheret æg
Pariserbøf med rå æggeblomme
Plankebøf med kartoffelmos og bearnaise sauce
Pytt i panna
Ragu bolognese – “kødsovs”
Ravioli med svampe/oksekødsfyld og ostesovs
Rib eye Steak med pommes frites og bearnaise
Rib-eye steak med flødegulerødder
Roastbeef med kartoffelsoufflé og Mango – avocadosalat
Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt
Roastbeef stegt i oven med grøn sauce
Rodfrugtgryde med oksekød i porter, kartoffelmos og surt
Rump steak med hasselbackkartofler, bordelaise sauce og brøndkarse
Rød gryde med spaghetti
Salat med kalvekød/oksekød
Saltimbocca med pandesovs og ærtepolenta
Schnitzel Holstein med spejlæg pommes sautés og ærter
Schweizerschnitzel
Skånsk kalops
Skipperlabskovs med rødbeder og groft rugbrød
Slotssteg med grøntsager og kartoffelpandekage
Soyamarineret Flanksteak med stegte løse ris
Spansk bøf med tomatsauce, ris og salat
Spicy salat med oksekød
Sprængt Oksebryst med stuvet spidskål
Squash- lasagne
T-bone steak med hasselback kartofler og svampesauce
Texmexgryde Santa Fé
Tournedos med jordskokkepuré, rødvinsglace og crumble
Tournedos med Kartoffelbåde og estragonsmør
Tournedos Rossini med rå stegt kartoffeltårn og levermousse
Tykstegs tournedos med rødløgskompot og sellerifrites
Ungarsk kalvelevergryde med pasta og grøn salat
Vildtruller med vildtsauce, ristede kartofler og waldorfsalat
Wallenbergare
Wallenberger med ærter og kartoffelmos
Weekends gryde
Wiener-kuskens gullasch med kartoffelmos, pølser og spejlæg
Wienerschnitzel á la Oscar
Wienerschnitzel de lux
Wienerschnitzel med ærter og brasekartofler