• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Blog Page

Aktuelle madplan for uge 3

17. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

MANDAG:Mannagrød med kanelsukker og smør klat TIRSDAG:Gratineret svinekødsgryde med peberfrugt ONSDAG:Røde pølser med brød, ketchup, sennep og sød fransk sennep TORSDAG:Fisk FREDAG:Biksemad med spejlæg og rødbeder LØRDAG:Bonderøvsgryde med fuldkorns ris SØNDAG:Tomatsuppe med makaroni og brødcroutoner Vi er starter på et nyt år, og hvor varmen ind imellem er reduceret til minus graderMen coronaen er stadig…

Læs mere

Skrevet i: Madplan

Risalamande-is på mandelmarengsbund og kirsebær sauce

17. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Har du lige lidt risalamande til overs fra fest/Jul, så kan du lave Risalamande-is af 2 dl.Risalamanden, skal være uden mandler.Nemt og hurtigt, at forvandle desserten til en ny dessert som kan gemmes i fryseren til lejligheden byder sig Køkkenet kalder Ingredienser: (4 pers.)3 stk. æggeblommer70g sukker3 dl. Minimælk1 dl. Fløde2 dl. Risalamande uden mandler…

Læs mere

Skrevet i: Aften

Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

13. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

På Samsø stødte jeg på disse fiskefrikadeller, lækker, sprøde og saftigeJeg har nu rekonstrueret disse fiskefrikadeller og tilsat dem lidt grøntSom ikke har gjort dem ringere.Køkkenet kalder Ingredienser:500g hvid fisk, hakket200g svinekød, hakket1 bdt. Forårsløg2 spsk. Dild, fint hakket2 stk. æg2 spsk. melEt par skiver bacon¼ liter mælk, mini 4%Salt og peber2 spsk. OliePankorasp Svinefarsen…

Læs mere

Skrevet i: Aften, Frokost

Panini med skinke og avocado

13. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En hurtig lille snack fra Italien, mætter og smager godt, hurtig at tilberedeKøkkenet kalder Ingredienser:2 stk. rugbrød i skiver1 stk. Philadelphia Leigh2 stk. Skinke i skiver1 stk. avocadoSennepsdressing:1 stk. æggeblomme½ dl. Olie, neutral½ spsk. Sennep, grov½ spsk. CitronsaftSalt og peber Rør alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen, til en homogen masse Smør brødskiverne med philadelphia, læg…

Læs mere

Skrevet i: Frokost

Aktuelle madplan for uge 2

10. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

MANDAG:Quinoagrød med rosiner og mandler TIRSDAG:Frikadeller med knuget hvidkål, og appelsin/kanel drys ONSDAG:Stegt kalvelever med bløde løg og brun sovs TORSDAG:FISK FREDAG:Bacontærte (Quiche Lorraine) med porrer og grøn salat LØRDAG:Garam masalakrydret kartoffelgryde med stegt tigerrejer SØNDAG:Wienerschnitzel med ”dreng” grønne ærter, og brasede kartofler Vi starter på et nyt år, og hvor varmen ind imellem er…

Læs mere

Skrevet i: Madplan

Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce

7. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Husmandskost fra de gode gamle dag, men i en moderne udgave.Frisk og mættende ret med få kalorierKøkkenet kalder. Ingredienser: (4 pers.)600g bov eller hamburgerryg i skiver (meget gerne en rest)600g kartofler500g grøntsager, gerne rodfrugter4 dl. Vand2 spsk. Timian, hakket1 tsk. salt1½ dl. Cremefraiche 18%¾ dl sød, grov og stærk sennep2 spsk. Timian hakket2 knsp. Salt…

Læs mere

Skrevet i: Aften

Gæstemiddag ”Nytår 2020”

3. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Menü Forret: Fiskesuppe med safran og rejer Hovedret: Beef Wellington i portions størrelser,med Pommes Duchesse, svampe-æblestuvning og Maderiasauce  Dessert: Tiramisu med friske frugter Fiskesuppe: Ingredienser: (6 pers.) 5 stk. kartofler ca. 480g1½ stk. løg1½ stk. gulerod1 stilk bladselleri, lille150g fennikel1 stk. peberfrugt, rød3 fed hvidløg¾ g safran30g smør3 stk. stjerneanis3 stk. laurbærblade1½ tsk. anisfrø, hele8 stk….

Læs mere

Skrevet i: Gæstemiddag

Aktuelle madplan for uge 1

3. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

MANDAG:Risengrød med kanelsukker og smørklat TIRSDAG:Svensk pølseret med rodfrugter ONSDAG:Medisterpølse med rimet rødløg og grøn kartoffelsalat TORSDAG:Fisk FREDAG:Pizza med røget medister, tomater og parmesan LØRDAG:Andesteg med brunede kartofler, rødkål og sauce SØNDAG:Vegetar Burger med det hele Vi starter på et nyt år, og hvor varmen ind imellem er reduceret til minus graderMen coronaen er stadig over…

Læs mere

Skrevet i: Madplan

Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler

29. december 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

En sund tallerken med en lækker kalvelever, men pas på med at stege dentør, så bliver den hård og tør at spise, den må hellere være lidt for rød imidten, så er den perfect Køkkenet kalder Ingredienser: (2 pers.)500g kalvelever i skiver2 tsk. flydende fedtstofSalt og peberEt par kviste rosmarin1 spsk. Balsamico mørk400 g kartofler,…

Læs mere

Skrevet i: Aften

Aktuelle madplan for uge 53

27. december 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

MANDAG:Boghvedegrød med kanelsukker og smørklat TIRSDAG:Rodfrugter med røget bov og sennepssauce ONSDAG:Biksemad med rødbeder og spejlæg TORSDAG:Gæstemiddag, Nytår 2020 FREDAG:Skovgryde med kartoffelsne og surt LØRDAG:Kalvehjerter i pikant sauce med kartoffel/sellerimos, SØNDAG:Grillet kyllingelår med rygben, løg, kartofler, salat og brød   Vi starter på et nyt år, og hvor varmen ind imellem er reduceret til minus…

Læs mere

Skrevet i: Madplan

  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to page 3
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 77
  • Go to Next Page »

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme