• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Aktuelle Madplan for uge 37

7. september 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

08.09.25 – 14.09.25

MANDAG:
spaghetti med kødsovs evt. med revet parmesanost

TIRSDAG:
Stegt flæsk med persillesovs og æbleflæsk

ONSDAG:
Røde pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup,

TORSDAG:

Fisk Stegt Laks med cremet spinat, pilkartofler og citronbåde

FREDAG:
Kold roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt

LØRDAG:
Bovsteak grillet med barbecuesauce og salat

SØNDAG:
Kylling Marbella med ris, svesker og grøn salat

Vi er godt i gang med efterårsmånerne 2025 og med store forventninger til det.
Grillen er blevet udskiftet med en gasgrill, og starter på en ny grill-sæson.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.

Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Madplan

Previous Post: « Burgerboller af bløddej 2025
Next Post: Stegt lever på en ny måde »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme