
08.09.25 – 14.09.25
MANDAG:
spaghetti med kødsovs evt. med revet parmesanost
TIRSDAG:
Stegt flæsk med persillesovs og æbleflæsk
ONSDAG:
Røde pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup,
TORSDAG:
Fisk Stegt Laks med cremet spinat, pilkartofler og citronbåde
FREDAG:
Kold roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt
LØRDAG:
Bovsteak grillet med barbecuesauce og salat
SØNDAG:
Kylling Marbella med ris, svesker og grøn salat
Vi er godt i gang med efterårsmånerne 2025 og med store forventninger til det.
Grillen er blevet udskiftet med en gasgrill, og starter på en ny grill-sæson.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John


Skriv et svar