• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Aktuelle madplan for uge 11

12. marts 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

12.03.23 – 19.03.23

MANDAG:
Mørbrad i fad med tomat-flødesauce og kartoffelsne

TIRSDAG:
Broccoli gratiner med skinke

ONSDAG:
Indisk kyllingefilét med brune ris og champignon

TORSDAG:
Squash omelet med salat og groft rugbrød

FREDAG:
Fisk

LØRDAG:
Musaka med lamme/oksekød, aubergine og kartofler

SØNDAG:
Finker hjemmelavet med rugbrød og rødbeder

Vi er gået ind ugerne, hvor årets bedste tid begynder – Foråret, lyset er tiltagende,
mørket skubbes til side, vejret er stadig koldt, og sneen har gjort haver og marker ens,-
nogle steder. Grillen er stadig pakket sammen og bliver først taget frem ved
særlige lejligheder.

Naturen bestemmer, vi er nu stadig indenfor i køkkenet. Tid til at give sig i kast
med planlægning af køkkenhavens afgrøder, såsom kål, æbler, rodfrugter og de
mange skønne farver fra blomster, når sneen forlader landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange
skønne måltider til familien. Hvad enten det er sammenkogte gryderetter,
simmerretter eller et godt stykke kød, så er der jo ikke noget bedre, end at
samle familien om et godt og velsmagende måltid.

Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger i Mette Blomsterbergs
“Søde sager”, eller skal det være kager, i “Nanas Kageri” måske i “Frk. Jensens kogebog”,
så er det dig der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten
og dig der skal høste roserne for måltidet.

Nu er der kun at nyde foråret og lyset, om kort tid er jorden grøn igen og så vender
jeg tilbage, rigtig god fornøjelse.

Print opskrift

Skrevet i: Ikke kategoriseret

Previous Post: « Gæstemiddag i Airfryeren
Next Post: Caribiske svinekoteletter med kokosris »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme