• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Indisk Kyllingefilét med brune ris og champignon

27. marts 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Indisk mad har virkelig fundet plads i det dansk køkken, og med
god grund. Med opskriften kan du selv lave favoritretter ved at udskifte
kylling med oksekød eller svinekød.
Hvad enten man vælger det ene eller det andet, så har det en vidunderlig
smag af østens mysterier.  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers.)  
300 g kyllingefilét
1½ tsk. Karry
Salt og peber
1 spsk. Olie
250 g champignon
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2 dl. Hønsebouillon
1 dl. Fløde
1 spsk. Maizena
2 stk. forårsløg
2 spsk. Cashewnødder
150g brune ris
Risene koges efter anvisning på pakken  
Snit svampene i skiver (nemmest på æggedeleren)

Skær kyllingefiléterne i strimler

Vend strimlerne i en blanding af karry, salt og peber (pas på med saltet)

Brun kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie  
Tilsæt de snittede svampe, steg under omrøring i ca. 3 – 4 min.

Tilsæt presset hvidløg, revet ingefær og bouillon  
Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med maizena  
Lad retten simre et par min.
Tilsæt fintsnittede forårsløg og groft hakkede nødder

Server med kogte ris og mango chutney

Det er tid til servering.

Dagens tallerken. Indisk kyllingefilét med brune ris, champignon og
mango chutney, Velbekomme.  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Indisk kyllingfilet med brune ris og champignon

Previous Post: « Musaka med Lamme/oksekød, aubergine og kartofler
Next Post: Krydret oksefars med kartoffelmos bagt i ovn (Pomerol Parisienne) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme