MANDAG:
Mørbrad i fad med tomat-flødesauce og kartoffelsne
TIRSDAG:
Broccoli gratiner med skinke
ONSDAG:
Indisk kyllingefilét med brune ris og champignon
TORSDAG:
Squash omelet med salat og groft rugbrød
FREDAG:
Fisk
LØRDAG:
Musaka med lamme/oksekød, aubergine og kartofler
SØNDAG:
Finker hjemmelavet med rugbrød og rødbeder
Vi er gået ind ugerne, hvor årets bedste tid begynder – Foråret, lyset er tiltagende,
mørket skubbes til side, vejret er stadig koldt, og sneen har gjort haver og marker ens,-
nogle steder. Grillen er stadig pakket sammen og bliver først taget frem ved
særlige lejligheder.
Naturen bestemmer, vi er nu stadig indenfor i køkkenet. Tid til at give sig i kast
med planlægning af køkkenhavens afgrøder, såsom kål, æbler, rodfrugter og de
mange skønne farver fra blomster, når sneen forlader landskabet.
Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange
skønne måltider til familien. Hvad enten det er sammenkogte gryderetter,
simmerretter eller et godt stykke kød, så er der jo ikke noget bedre, end at
samle familien om et godt og velsmagende måltid.
Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger i Mette Blomsterbergs
“Søde sager”, eller skal det være kager, i “Nanas Kageri” måske i “Frk. Jensens kogebog”,
så er det dig der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten
og dig der skal høste roserne for måltidet.
Nu er der kun at nyde foråret og lyset, om kort tid er jorden grøn igen og så vender
jeg tilbage, rigtig god fornøjelse.
Skriv et svar