
14.04.25 – 20.04.25
MANDAG:
Gæstemiddag ” Tafelspitz”
TIRSDAG:
Stuvet hvidkål med medisterpølse
ONSDAG:
Gæstemiddag ”Nationalret fra syd Europa”
TORSDAG:
Fynsk gullasch med kartoffelmos
FREDAG:
Yam khai Dao (stegte æg og reje salat)
LØRDAG:
Ovnstegt kyllingelår med bagte kartofler og råkostsalat
SØNDAG:
Nakkekotelet med Feta-top og pasta, Asiatisk wokblanding
Vi er kommet ind i forårsmånerne 2025 og med store forventninger til det.
Grillen er småt ved at komme tilbage fra sit vinterskjul, og venter på en ny
grill-sæson starter. Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan
igen mødes på gaden, være sammen i stører forsamlinger og være tæt
sammen med venner og familie, igen lever vores hverdag som vi plejede
før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John

Skriv et svar