21.10.2024 – 27.10.2024
MANDAG:
Ossobuco med brune ris
TIRSDAG:
Medisterpølse med grøn kartoffelsalat og rimet rødløg
ONSDAG:
Kyllingepie med svampe, porre og grøn salat
TORSDAG:
Bourgognegryde med råstegte kartofler
FREDAG:
Fisk
LØRDAG:
Hakkebøf med bløde løg og agurkesalat
SØNDAG:
Lynstegte grøntsager i Wok med skinkestrimler og flute
Vi er godt inde i efterårs-månederne. Grillen er blevet sat tilbage i sit vinterskjul,
og venter på en ny grill-sæson starter.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude
– og vi ses snart igen.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage en corona-donuts
og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.
Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, ja, så kan man godt glemme alt om slankekure.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John
Skriv et svar