17.06.2024 – 23.06.2024
MANDAG:
Karbonader med stuvede gulerødder og ærter
TIRSDAG
Forloren Elg med hvide kartofler og tyttebær
ONSDAG:
Fisk
TORSDAG
Chop suey med kylling, rejer, ris og flüte
FREDAG:
Stegt blomkål med pocherede æg og hollandaise sauce
LØRDAG:
Ribbensteg med bagte løg, æbler, figner og nye kartofler
SØNDAG:
Gullashsuppe med brød og creme fraiche
Vi er nu godt inde i forårsmånederne og en skøn tid venter, sommer-
månederne er lige om hjørnet. Grillen bliver hentet frem fra sit vinterskjul,
vintersæsonen er overstået og vi venter på, at en ny grill-sæson starter.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude
– og vi ses snart igen.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage en corona-donuts
og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.
Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, ja, så kan man godt glemme alt om slankekure.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John
Skriv et svar