04.11.2024 – 10.11.2024
MANDAG:
Risengrød med kanel, smørklat og nisseøl
TIRSDAG:
Stuvet spidskål med medisterpølse, rugbrød og rødbeder
ONSDAG:
Fisk
TORSDAG:
Avgolemono græsk kyllingesuppe med citron og flüte
FREDAG:
Stegt kalvelever med bløde løg, brun sovs og surt
LØRDAG:
Krondyr gryde med myseost, svampe og kartoffelmos med surt
SØNDAG:
Langtidsstegt and med rødkål, brune/hvide kartofler og brun sauce
Vi er godt inde i efterårs-månederne. Grillen er blevet sat tilbage i sit vinterskjul,
og venter på en ny grill-sæson starter.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude
– og vi ses snart igen.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage en corona-donuts
og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.
Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, ja, så kan man godt glemme alt om slankekure.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John
Skriv et svar