
03.11.25 – 09.11.25
MANDAG:
Risengrød med kanelsukker og smørklat
TIRSDAG:
Farserede porre i sur/sød sovs
ONSDAG:
Grøn Thaisuppe med skaldyr og naanbrød
TORSDAG:
Fisk
FREDAG:
Bøf i fad med kartofler og surt
LØRDAG:
Andesteg med rødkål, svesker, brunede kartofler og brun sovs
SØNDAG:
Mørbrad med krydderier, brune ris og surt
Vi er godt i gang med efterårsmånerne 2025 og med store forventninger til det,
nu hvor julen nærmere sig med rekordfart. Grillen er blevet udskiftet med en
gasgrill, og starter på en ny grill-sæson.
Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan igen mødes på gaden,
være sammen i stører forsamlinger og være tæt sammen med venner og familie,
igen lever vores hverdag som vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John


Skriv et svar