• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Aktuelle madplan for uge 1

3. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

MANDAG:
Risengrød med kanelsukker og smørklat

TIRSDAG:
Svensk pølseret med rodfrugter

ONSDAG:
Medisterpølse med rimet rødløg og grøn kartoffelsalat

TORSDAG:
Fisk

FREDAG:
Pizza med røget medister, tomater og parmesan

LØRDAG:
Andesteg med brunede kartofler, rødkål og sauce

SØNDAG:
Vegetar Burger med det hele

Vi starter på et nyt år, og hvor varmen ind imellem er reduceret til minus grader
Men coronaen er stadig over os og vi bliver bedt om at blive inde.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage
en corona-donuts og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
Pas nu godt på Jer selv

I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.

Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, kan man godt glemme alt om slankekure.

Det kommer helt af sig selv, der skal ikke indtages flere kalorier
end man bruger, glem alle mellemmåltider, så når man langt.

Naturen bestemmer, det er nu vi rykker indenfor i køkkenet. Tid til at
give sig i kast med køkkenhavens efterårsgaver, såsom kål, æbler,
rodfrugter og nyder de skønne farver, der snart breder sig i landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land,
mange skønne måltider til familien, det er nu tid til simmer mad,
måske en lille kage.

Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger i
Mette Blomsterbergs “Søde sager”, eller skal det være kager, fra
“Nanas Kageri” måske i “Frk. Jensens kogebog”, så er det dig der
har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten
og dig der skal høste roserne for måltidet.

Nu er der kun at nyde efteråret og udbyttet fra træer og jord, om
to – tre måneder er jorden måske hvid og, lige om lidt, er det tid for
at høste årets udbytte af kål og bær fra haven, men derfor kan man
jo godt stå og drømme om sol og varm i det thailandske og
vietnamesiske køkken så vender jeg tilbage, rigtig god fornøjelse



Print opskrift

Skrevet i: Madplan

Previous Post: « Stegt Kalvelever med salat og stegte kartofler
Next Post: Gæstemiddag ”Nytår 2020” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme