• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kærnemælkssuppe med rosiner

31. december 2024 by John Frøslev Skriv kommentar

Levn fra gamle dage, en yndet spise i min barndom
og så smager det rigtig godt
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
1 liter kærnemælk
1 stk. citron, skallen heraf
1½ – 2 spsk. Maizena
1 stk. æg
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. Sukker
100g rosiner

Start med at røre maizena ud i en gryde med lidt kærnemælk

tilsæt resten af kærnemælken og citronskal fint revet. Bring

suppen i kog ved svag varme og konstant piskning, tilsæt
rosinerne. Kog suppen i 2 min.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker, sammen i en skål. Rør lidt af den varme

suppe i. hæld det tilbage i gryden, nu må det ikke koge, for
så skiller suppen.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kærnemælkssuppe med rosiner
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Suppe

Previous Post: « Aktuelle Madplan for uge 1
Next Post: Dakgangjeong – Koreansk Fried Chicken Bowl »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme