En lækker frokostret, torskerognsalat og hjemmerøget
svinemørbrad med røræg og purløg, som alle elsker selv
børnene vil være med.
En sund og grov torskerognsalat som kan varieres med
tilbehør og smag
Vælg de grøntsager som du bedst syntes om, som fyld.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
1 ds. Torskerogn
½ stk. citron, saften heraf
2 spsk. Mayonnaise
½ tsk. karry
2 spsk. Cultura eller youghurt naturel
50g ærter, frost
50g majs, frost
1 stk. rødløg, fint hakket
Start med at mose torskerognen med en gaffel
Tilsæt citronsaft, mayonaise og Cultura
Hak løget fint,
Tilsæt fyld og smag til med lidt karry, salt og peber
Anrettes på rugbrød med citronrytter, lidt grønt og tomatskiver
Det er tid til servering.
Dagens frokost, Torskerognsalat og røget mørbrad med røræg og purløg,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar