• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Timiankylling og spinatsalat med jordbær

28. juni 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Kylling og timian er en god sammensætning på grillen og med
en frisk grøn salat med jordbær, så fås det ikke bedre.  
Vi går til den, enten i køkkenet eller ved grillen.

Ingredienser:(2 pers.)  
400 g kartofler, nye
4 stk. kylling – overlår
4 spsk. Olivenolie
1 lille bund timian
Salt og friskkværnet peber  
Spinatsalat med jordbær:
200 g jordbær
75 g babyspinat, frisk
100 g mozzarella, frisk
2 spsk. Balsamicoeddike
6 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
1 håndfuld basilikumblade

Start med at tænde ovnen på 200 gr eller grillen  
Skrub kartoflerne, skær dem i kvarte

Læg dem i bunden af et ovnfast fad  
Læg kylling stykkerne oven på kartoflerne

Dryp olivenolie over kylling og kartofler  
Krydr med hakket timian, salt og peber  
Steg kylling og kartofler i ovnen i ca. 45 – 60 min.  
I grillen på indirekte varme ca. 30 – 45 min.

Spinatsalat med jordbær:
Rens jordbærrene og skær dem i skiver

Skyl og tør babyspinaten  
Bræk mozzarellaen i mindre stykker  
Vend babyspinat sammen med jordbær og mozzarella i en skål

Drys basilikumblade, vend forsigtigt salaten sammen  
Server kyllingefileter og kartofler direkte fra fadet med
spinatsalaten som tilbehør.  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Timiankylling og spinatsalat med jordbær,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ, Grill retter Tags: Timiankylling og spinatsalat med jordbær

Previous Post: « Stegt Ål med stuvede kartofler
Next Post: Grill-køller med avocado salat og brasede kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme