
Pære er en oval kernefrugt med en del stenceller i frugtkødet. Umodne
pærer har et hvidt og hårdt frugtkød. Modne pærer har blødt og saftigt
frugtkød – oftest med en meget aromatisk smag.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (10 – 12 stk.)
160g rørsukker
50g smør
160g hvedemel
1½ tsk. kardemomme
1 tsk. natron
2 stk. pære
2 dl. Kærnemælk
1 dl. Dulce de leche
1 dl. Piskefløde
Pynt:
Rød skovsyre eller guldstøv
Start med at smelte smørret

Pisk det sammen med sukkeret
Bland mel, kardemomme og natron sammen

Rør det i sukkerblandingen, skiftevis med kærnemælk

Skræl og skær pærerne i små tern

Vend dem i dejen,

Kom dejen i en smurt springform ca. 23 cm

Dryp karamellen over kagedejen

Bag kagen ved 160gr. varmluft i 60 min.

Pisk fløden til skum, pynt kagen med flødeskum,
karamel og skovsyrer

Det er tid til servering

Dagens kage, Pæretærte med karamel, flødeskum og guldstøv,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar