En Frankfurter er en tynd parboiled pølse lavet af rent svinekød i et en tarm fra gris.
Smagen opnås ved en metode til rygning ved lav temperatur. Til normalt brug koges
pølsen ikke; de opvarmes i varmt vand i kun omkring otte minutter for at forhindre,
at skinnet sprænger.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. Frankfurter ( a’ ca. 90g maks. 10% fedt)
4 stk. tomater
1 stk. rødløg
½ stk. rød chili
½ dl. balsamico, rød
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
150g spaghetti
200g broccolibuketter
evt. Romenesko sauce
Start med at tænde for ovnen på 225g
skær tomaterne i tern.
Pil løget og skær det i både
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint
læg tomater, løg og chili i et ovnfast fad.
tilsæt balsamico, sukker, salt og sort peber og
vend rundt.
Skær pølserne i tykke skiver og læg dem i fadet
med tomatsalaten, tilbered midt i ovnen ca. 20 min.
Kog pasta og broccoli efter anvisningen på posen.
server pølser og tomater med pasta og broccolibuketter
klar til servering.
Dagens tallerken, Krydret frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar