
12.05.25 – 18.05.25
MANDAG:
Glaserede nakkekoteletter med ovnbagte sprøde bønner og fetadrys
TIRSDAG:
Pindebøf med grønt og bearnaise
ONSDAG:
Medisterpølse med løgsauce
TORSDAG:
Fisk
FREDAG:
Stegeben med kartofler, brun sovs og surt
LØRDAG:
Wienerschnitzel med ærter og brasekartofler,
SØNDAG:
Øl-bien med grønlangkål og brunede kartofler
Vi er kommet ind i forårsmånerne 2025 og med store forventninger til det.
Grillen er småt ved at komme tilbage fra sit vinterskjul, og venter på en ny
grill-sæson starter. Nu er alle restriktioner med corona ophævet og vi kan
igen mødes på gaden, være sammen i stører forsamlinger og være tæt
sammen med venner og familie, igen lever vores hverdag som vi plejede
før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John

Skriv et svar