
MANDAG:
Hønsekødsuppe serveres med et godt madbrød
TIRSDAG:
Spanske frikadeller med kold ærtepuré og salat
ONSDAG:
Bourgognegryde med råstegte kartofler og surt
TORSDAG:
Fisk
FREDAG:
Caribiske svinekoteletter med kokos ris og grøn salat
LØRDAG:
Chefkokkens favorit med stuvede gulerødder/ærter og kartofler
SØNDAG
Pizza med Chorizo pølse, tomat, ost og salat
Vi er inde i forårs måneden april, med blæst og sol, men koldt omkring os,
Julen og Nytåret, er fortid, men temperaturen er ind imellem stødt
stigende, og dog med kolde aftener efterfulgt af, kolde mørke nætter.
Coronaen hærger stadig væk, men i en mere smitsom variant, vi lukker os inde i
vores egne små bobler, og håber på at året 2022 er det sidste år med corona.
Vi er rykker indendørs med mad og drikke. Grill-tiden er på retur, og vi må have
de rigtige vine i glassene til den indendørs servering, med mad og drikke.
Nu hvor coronaen stadig over os. Jeg ser frem til, efter sommeren hvor jeg
tror og håber, at det at mødes på gaden, være sammen i stører forsamlinger
og være tæt sammen med venner og familie meget hurtigt igen bliver tilladt
som måden vi lever vores hverdag på igen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker skal væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude
– og vi ses snart igen.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage en corona-donuts
og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.
Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, ja, så kan man godt glemme alt om slankekure.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John

Skriv et svar