
MANDAG:
Stegt flæsk med persillesovs og æbleflæsk
TIRSDAG:
Kartoffelgratin med grøn salat
ONSDAG:
Ovnstegt rødspætter med sursød persillesauce, gulerødder med citrus, sirup,
hvidløg og timian
TORSDAG:
Røget landskinke med grønlangkål og brunede kartofler
FREDAG:
Asiatisk inspireret Nakkekotelleter med spinatsauce
LØRDAG:
Entrecote med sauteret grøntsager
SØNDAG:
Kyllingeæggekage med kartofler og tomater.
Foråret begynder at melde sin ankomst, dog stadig med, lidt frost/sne omkring os,
temperaturen er stødt stigende/faldene, og dog med køligere aftener efterfulgt
af, mørke nætter med lidt frost, og i denne uge skifter vi til sommertid igen.
Coronaen hærger stadig væk, men i en mere smitsom variant, vi lukker os inde i
vores egne små bobler, og håber på at året 2023 er det sidste år med corona.
Vi er rykker indendørs med mad og drikke. Grill-tiden er forbi, og vi må nu tænke
på simmerretter og supper så det er en rigtig god tid vi går i møde.
Nu hvor coronaen stadig over os. Men nu er alle restriktioner med corona
ophævet og vi kan igen mødes på gaden, være sammen i stører forsamlinger
og være tæt sammen med venner og familie, igen lever vores hverdag som
vi plejede før coronaen.
Nuværende social distancering og indelukkethed bag masker er væk og
det er de kommet nu, og blive en del af vores fælles historie, men skal
ikke være måden vi (over)lever på.
Nu gælder sidste opløbsstrækning inden målet – så pas på Jer selv derude
– og vi ses snart igen.
Har man ikke fået nok af corona, så kan man lige bage en corona-donuts
og stadig blive herinde hvor det er trygt og godt.
I disse corona-tider, bugner reklamerne stadig med udsalg, slankekure
og lover guld og grønne skove, vi skal slanke os efter reklamerne
at dømme, men det er måske lidt overdrevet.
Det kan godt være at der er nogle der bør slanke sig, rent
helbredsmæssigt, men indtagelse af en alsidig og nærende kost,
lidt motion, ja, så kan man godt glemme alt om slankekure.
Vi ses i køkkenet
Mange varme madhilsner
John

Skriv et svar