• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Yam Khai Dao – stegt æg og salat

7. maj 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

Yam Khai Dao er en thailandsk ret kendt som en traditionel steet food
snack. Den serveres ofte som en forret eller let hovedmåltid.
køkkenet kalder.

Ingredienser. (2 pers.)
4 stk. æg
1 spsk. Olie
2 fed hvidløg, hakket
1 stk. rødløg, skåret i tynde skiver
1 tsk. Sukker
1 spsk. Fiskesauce
2 tsk. Soyasauce
½ tsk. Stødt sort peber
½ kop korianderblade, hakket eller 1 tsk. Stødt koriander
½ kop basilikumblade, hakket
200g rejer
2 stk. flüte

Start med at piske æggene i en skål

varm olien op i en wok eller pande ved middel varme

tilsæt hvidløg til wokken og steg indtil de er bløde
tilsæt sukker, fiskesauce, Soyasauce og kværnet sort peber
og rør det godt sammen.

tilsæt æggene og kog under omrøring, indtil æggene er stivnet
tilsæt koriander og basilikum og rør det godt sammen

tilsæt rejer og vend det forsigtigt rundt
klar til servering med lune flüte.

Dagens tallerken, Yam Khai Dao med rejer og flüte
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Hovedret

Previous Post: « Andebryst i grønkarry med brune ris
Next Post: Hvidkålsgryde med paprika og ost »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme