Fiskefrikadeller har altid været et hit, for børnene når det kom på middagsbordet,
her er en lidt anderledes udgave af de velkendte fiskefrikadeller.
de er nemme og hurtig at lave – og så smager de herlige,
børnene vil sætte pris på dem
køkkenet kalder
Ingredienser:(4 pers.)
500g fiskefars
240g Basmati ris
1 spsk. Fiskesauce
1 tsk. sesamolie
50g majs, frost
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
sort peber, friskkværnet
2 spsk. Rapsolie
Tilbehør:
4 stk. forårsløg
50g grønne ærter, frost
150g sukkerærter
1 spsk. Rapsolie
2 spsk. Nuoc cham-sauce
Start med at koge risene efter anvisning på pakken
kom fiskefarsen i en skål og pisk det med håndmixeren
til en glat masse. Pil og knus hvidløget og rør fiskefarsen
med fiskesaucen, sesamolie, ca. 50g majs, hvidløg, salt og peber
Form fiskefarsen til fiskefrikadeller ca. 10 – 12 stk, helst
lige store. Steg dem i 2 spsk. Olie på lidt over middelvarme
ca. 3 min. på hver side, til de har fået lidt farve
Rens forårsløgene og skær dem i tykke skiver, og steg dem
og sukkerærterne i 1 spsk. Olie i ca. 1 min.
sammen med 50g grønne ærter
Server fiskefrikadellerne med grøntsager, ris og nouc cham-sauce
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Vietnamesiske fiskefrikadeller med ris, grøntsager og nuoc cham-sauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar