Kylling er en nem middagsret og noget af det nemmeste at gå til. Bare sæt
det i ovnen – og så er middagen næsten lavet.
coleslaw af rodfrugter er en eksplosion af vitaminer og farver, en fryd for øjet
og ganen, tilligemed er det sundt.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. kyllingelår med rygben
1½ tsk. timian
1 stk. appelsin
1 fed hvidløg
flagesalt og peber
Start med at skylle appelsinen og hak timian groft. Riv skallen på
appelsinen, og skær appelsinen i både.
læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, gnid kyllingestykkerne med timian
appelsinskal, salt og peber. Pres appelsinsaft over kyllingen
læg appelsinbådene i bunden af fadet og læg kyllingen ovenpå
steg kyllingen sprød og mør i ca. 30 – 40min. ved 180gr i ovn/Airfryer, varmluft.
Coleslaw:
100g æble
100g selleri
100g rødbeder
100g gulerødder
1 stk. granatæble, kernerne
4 spsk. basilikumolie
salt og peber
Riv æbler og rodfrugter på et råkostjern
bland det hele sammen i en skål. Halver granatæblet og tag
kernerne ud, undgå at få de hvide hinder med, bland
granatæblekernerne i salaten med basilikumolie
smag til med salt og peber
klar til servering med et godt stykke madbrød
Dagens tallerken, Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar