• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Svinemørbrad a la thai med ris og broccoli

18. juni 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Svinemørbrad er en af de mest populære udskæringer på grisen,
på grund af sin magre og møre konsistens. Dette skyldes musklens
placering på indersiden af dyrets rygrad, hvilket gør, at den ikke
aktiveres særlig meget og er meget velegnet til tilberedning på grillen.
Grillen kalder.

Ingredienser:(4 pers.)  
1 stk. svinemørbrad ca. 500g, afpudset
2 spsk. Olie
1 spsk. smør
½ – 2 tsk. rød karrypasta (pas på det bliver stærkt)
1 ds. Kokosmælk (165g)
1 – 2 tsk. sambal oelek
2 spsk. Fiskesovs
2 spsk. Oystersauce
2 spsk. Sukker
½ tsk. salt
50g cashewnødder, finthakket
1 stk. broccoli
Fjern sølvsener og overskydende fedt fra mørbraden

Skær mørbraden i skiver på 10mm tykkelse  

Varm en wok eller stegepande godt op med olie  
Tilsæt rød karrypasta

Lynsteg kødet i 3 – 4 min.  
Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, fiskesovs, oystersauce, sukker,
salt og cashewnødder

Kog det sammen i ca. 5 min.  
Kog risene efter anvisning på pakken  
Del broccolien i buketter

Kom lidt vand+ smør i en lille gryde ca. 1 cm. Vand i bunden  
En god klat smør i vandet, når vandet koger og smørret er smeltet  
Dampes broccoli-buketterne i 2 min. med et lille drys fint salt på toppen.

Klar til servering.

Dages tallerken. Svinemørbrad a la thai med ris, broccoli og naanbrød,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter Tags: Svinemørbrad a la Thai med ris og broccoli med naanbrød

Previous Post: « Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash
Next Post: Kabuli palaw »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme