Citronkylling er navnet på flere retter, der findes i køkkener rundt om i
verden, som omfatter kylling og citron. I det canadisk- og britisk-kinesiske
køkken består det normalt af stykker kyllingekød, der er sauteret eller pisket
og friturestegt og overtrukket med en tyk, sød citron-smag sauce.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
400g pasta
1 stk. løg
2 fed hvidløg
100g ærter, frosne
200g cherrytomater
1 bd. Asparges, friske
½ liter madlavningsfløde
½ stk. grøntsagsbouillonterning
½ bd. Dild, frisk
2 spsk. flydende fedtstof eller olie
salt og peber
600g kyllingebryst
1 stk. citron
40g cashewnødder
Start med at rense kyllingebryst og skær dem over
så de er halvt så tykke
ven dem i olie, salt, peber, revet citronskal og citronsaft
kog pasta efter pakkens anvisning.
opvarm en pande med fedtstof. Steg kyllingebryst på
begge sider til de er gennemstegt.
hak alle grøntsagerne groft, opvarm panden med olie
steg løg og hvidløg af, tilsæt asparges og steg dem kort
tilsæt salt, peber, smuldret bouillonterning og mælk/fløde
rør god rundt, så bouillonterningen opløses, vend ærter og
cherrytomater i, vend den kogte pasta i og tilsæt citronsaft
klip dild over retten
server pastaen med stegt citronkylling top med dild og cashewnødder
klar til servering.
Dagens tallerken, Stegt citronmarineret kylling med pasta og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar