• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Russiske Kyllingkoteletter

24. februar 2016 by John Frøslev Skriv kommentar

I dag går vi i det Russiske køkken, et sted man ikke kommer så tit.  
Men vil man være på forkant med de nye madtendenser og imponere
familie og venner med anderledes spændende mad?  

Russisk mad er meget spændende og smagfuld. Der er mange
fællestræk med den nye nordiske madlavning, men alligevel har den
helt sin egen spændende stil.  

Billederne er med sous vide metoden, men opskriften er som tilberedt i ovnen.  
Vi går til den og smager på sagerne.  

Ingredienser.:(2 pers)  
4 – 600 g kyllingefilet
1 stk. æg
½ dl. Mælk
75 g mel
100 g rasp fint og krydret
½ dl. Olie
150 – 200 g. butterfly pasta
1 stk. gul peber
1 stk. rød peber
Salt og peber

Forvarm ovnen til 180 gr.  
Sæt en gryde over varmen med let saltede vand, kog op  
Kog pastaen efter anvisning på posen  
Slå kyllingebrysterne flade og møre med en kødhammer,
imellem to stykker plastik

Ved sous vide metoden, vaccumeres koteletterne i vandbadet 1time
ved 61 gr.

Bland æg og mælk sammen  

Bland rasp med salt og peber  
Strø mel på koteletterne, dyp i æg og vend i raspblandingen  
Varm olien på en pande til god varme

Skru end for varmen til moderat varme  
Steg koteletterne gyldenbrune på begge sider

Læg koteletterne på en bageplade  
Bag i ovnen i 10 min.  
Anrettes med meget tynde strimler af peberfrugterne på toppen  
Klar til servering
Sovs.:  
3 spsk. Smør
115 g champignon, skåret i skiver
3 spsk. Mel
3 dl. Hønsebouillon
3 dl. Fløde
70 g parmesanost, friskrevet

Varm smørret i en lille gryde  
Sauter champignon til de er møre  
Strø med mel og kog i 2 min over svag varme

Rør bouillon og fløde i  
Skru ned for varmen og lad det simrer indtil sovsen er tyk  
Rør ost i, lad det småkoge i 2 min.  
Klar til servering

Dagens tallerken, Russiske kylling koteletter med butterfly pasta og
champignon sauce, Velbekomme.
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Russiske Kyllingkoteletter med pasta

Previous Post: « Majspandekager med kødfyld og ost
Next Post: Flamsk Karbonade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme