Husmandskost fra de gode gamle dag, men i en moderne udgave.
Frisk og mættende ret med få kalorier
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
600g bov eller hamburgerryg i skiver (meget gerne en rest)
600g kartofler
500g grøntsager, gerne rodfrugter
4 dl. Vand
2 spsk. Timian, hakket
1 tsk. salt
1½ dl. Cremefraiche 18%
¾ dl sød, grov og stærk sennep
2 spsk. Timian hakket
2 knsp. Salt
Start med at skrælle kartofler og rodfrugter
Skær dem i mindre stykker
Kom det hele i en gryde, og hæld vand ved
Tilsæt timian og salt, kog under låg ca. 10 min.
Skær kødet i skiver, læg kødet oven på rodfrugterne
Kog yderlige ca. 5 min.
Rør cremefraiche og sennep sammen
Tilsæt timian, og smag til med salt
Server bov og rodfrugter med sennepssaucen
Pynt med den resterende timian.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar