Vi koger riskornene møre i vand, vender dem med svitsede
svampe og topper med urter. Ved servering hælder vi varm
bouillon i tallerkenen.
kan også serveres med hakket serranoskinke eller let røget
muslinger smager også godt.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
270g Grødris
8dl. Vand
1 knsp. Salt
200g svampe (champignon)
lidt flydende fedtstof til stegning
1 lille håndfuld persille
2-3 stilke estragon
8dl. Grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
50g. Parmesanost
Start med at komme grødris og vand i en gryde med lidt salt
lad det simre langsomt under låg i ca. 30min. træk det fra varmen
og lad risene trække, imens du tilbereder resten.
Halver svampene og svits dem i flydende fedtstof på en pande
vend svampene med risene i gryden.
Hak krydderurterne, varm bouillonen i en gryde og skær osten
i tynde skiver eller riv den.
Kom risottoen i dybe tallerkner og hæld bouillon i tallerknerne
top med krydderurter og ost.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Risottogrød med svampe og krydderurter
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar