• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Risottogrød med svampe og urter

9. november 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Vi koger riskornene møre i vand, vender dem med svitsede
svampe og topper med urter. Ved servering hælder vi varm
bouillon i tallerkenen.
kan også serveres med hakket serranoskinke eller let røget
muslinger smager også godt.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
270g Grødris
8dl. Vand
1 knsp. Salt
200g svampe (champignon)
lidt flydende fedtstof til stegning
1 lille håndfuld persille
2-3 stilke estragon
8dl. Grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
50g. Parmesanost

Start med at komme grødris og vand i en gryde med lidt salt

lad det simre langsomt under låg i ca. 30min. træk det fra varmen
og lad risene trække, imens du tilbereder resten.

Halver svampene og svits dem i flydende fedtstof på en pande

vend svampene med risene i gryden.

Hak krydderurterne, varm bouillonen i en gryde og skær osten
i tynde skiver eller riv den.

Kom risottoen i dybe tallerkner og hæld bouillon i tallerknerne
top med krydderurter og ost.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Risottogrød med svampe og krydderurter
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grød

Previous Post: « Gratineret Pastafad
Next Post: Wienerschnitzler knasende dobbeltpanerede med flæskesvær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme