• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Gratineret Pastafad

7. november 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En nem og hurtig middagsret, som giver en god mætheds-fornemmelse, selv
børnene kan være med i køkkenet og de vil elske det.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
6 dl. Makaroni eller suppehorn
140g bacon i tern
3 stk. æg
150g gratineringsost
Peber
½ tsk. salt

Start med at tænde ovnen på 225gr. alm. Ovn
kog makaronierne som angivet på pakken, bræk dem evt. i mindre stykker

men giv dem lidt mindre kogetid end der står på pakken f.eks. 3 min. da
de også skal i ovnen. Tilsæt 1 spsk. Olie til kogevandet, så pastaen ikke klister sammen.

Steg baconternene ved ret høj varme, til de har fået farve ca. 3 min.

hæld makaronierne til afdrypning i et dørslag, hæld derefter over i
et smurt ildfast fad.
Læg det stegte bacon på en tallerken med fedtsugende papir.

pisk æg, mælk, revet ost, peber og salt sammen i en skål.

Bland det stegte bacon med de kogte makaronier i fadet,

og hæld æggeblandingen over.

Sørg for, at osten, som er i æggeblandingen, bliver jævnt fordelt i fadet
drys evt. med lidt revet ost på toppen.

Bag pastafadet midt i ovnen i ca. 25 min.
tag fadet ud og stil det på en rist og køle lidt af
det er tid til servering.

Dagenes tallerken, Gratineret pastafad med grovbolle, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Pizza

Previous Post: « Grov-boller med hampfrø, hampmel og kerner
Next Post: Risottogrød med svampe og urter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme