• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Quinoagrød med rosiner og mandler

13. marts 2019 by John Frøslev 4 kommentarer

Grøden er genfødt, og den gamle bondespise gennemlever sin anden
ungdom. Og det giver god mening – grød er sundt, lækkert og nemt at
lave, og så kan den sparer lidt på budgettet. 

Efterhånden er der dukket mange grød-restauranter op især i de større
byer, hvor man med fordel kan smage på de forskellige grødtyper.
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(2-3 pers.)   
200g. Quinoa
6 dl. Mælk, gerne rismælk
¾ tsk. salt
50g tørrede frugt (rosiner, tranebær, papaya, melon)
25g mandler eller nødder, hakkede
Quinoagrynene skylles godt i koldt vand og drypper af

Bring quinoa og mælk langsomt i kog under omrøring

Lad grøden koge for svag varme i ca. 30 min., spæd evt. med vand
Smag grøden til med salt og server med frugt og nødder på toppen
Tip: kog evt. frugten med de sidste 5 min. – det giver grøden en dejlig
sødlig smag  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Quinoagrød med rosiner og mandler,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grød

Previous Post: « Valnøddepaté med Quinoa
Next Post: Dansk Øllebrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme