Japansk Okonomi sauce er “i familie” med Worcestershire sauce,
men den er langt sødere og mindre salt end sin britiske fætter.
Dette skyldes, at Worcestershire’s vigtigste ingrediens og kilden til dens
stærke umami smag er ansjos, mens Okonomi saucens hovedbestanddel
er dadler.
køkkenet kalder
Ingredienser:
Der er mange ingredienser, men de fleste har man i køkkenet, hvis der laves
asiatiske retter.
2 spsk. Tomatketchup
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. Soya sauce
3 spsk. dadelsukker
2 spsk. Østerssauce
1 spsk. Hoisinsauce
½ spsk. chilisauce
1 spsk. mørk sirup
2 tsk. hvid Miso
Start med at blande, tomatketchup, worcestershire sauce, soya sauce og sukker
i en lille skål som kan gå i micro ovnen eller i en lille gryde.
Gi det 30 sekunder, i micro ovnen, eller varme til sukkeret bliver opløst.
Fortsæt med at blande resten af ingredienserne og du har en okonomisauce som
kommer meget tæt på originalen. Opbevares i køleskab
klar til servering.
Dagens tilbehør, Japansk Okonomisauce, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar