Selv feinschmeckere kan med god samvittighed sætte tænderne i
medisterpølsen, når den er lavet efter denne krydret opskrift.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
300g Hjemmelavet Medisterpølse, krydret
200g løg
Flydende fedtstof og olie til at stege i
4 spsk. Ketchup
2 – 3 tsk. karry
1 spsk. Oksefond
Salt, peber og cayennepeber
300g kartofler
Purløg
Start med at skrubbe kartoflerne og skær dem i både
Vend dem i lidt olie og krydr med salt og peber
Skære løg i fine strimler
Brunes let i 2 spsk. Flydende fedtstof i ca. 5 min. ved middel varme
Ketchup og karry blandes godt
Smag til, må godt være ret stærk
4 spsk. Tilsættes til løgene
Tilsæt 2 dl. Vand
Fonden røres i og det hele bringes i kog og småkoger uden låg i 5 min.
Medisterpølsen steges i 2 spsk. Olie i 5-6min. ved middel varme,
på begge sider
Saucen smages godt til med salt, peber og cayennepeber
Anrettes sammen med medisterpølsen
Drys snittet purløg over
Serveres med kartoffelbåde
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Medisterpølse med løgsauce, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar