Stegt medister og rødkål er jo en rigtig lækker klassiker.
Her er den i en ny og velsmagende udgave, nem at gå til og så uden sovs
Det bliver den jo ikke ringere af.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
600g kartofler, skrællet elle skrubbede
1 tsk. salt
500g medisterpølse
1 spsk. Honning
60g serrano skinke i tynde skiver
200g kvark eller skyr
½ spsk. Dijonsennep
½ spsk. Honning
200g spidskål, rød, fintsnittet
2 stk. æbler i tern
3 spsk. Tranebær, tørrede
Evt. lidt ristede græskarkerner
Start med at skære kartoflerne i tern ca. 1×1 cm.
Læg dem i et ildfast fad og drys med salt
Pensl medisterpølsen med honning og vikl serrano skinke omkring
(sæt evt. nogle tandstikker i, til at holde på skinken)
Læg medisterpølsen ovenpå kartoflerne og steg midt i ovnen
Ca. 25 min. ved 200gr. alm. Ovn
Vend skyr, sennep og honning sammen i en skål
Snit spidskålen fint, hvis du syntes at kålen er for hård i bidet, så blancher
den et par min. i kogende vand, og slyng kålen hel tør bagefter.
Bland spidskål, æbler og tranebær i senneps-kvarken
Pynt evt. med græskarkerner
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Medister i svøb med rød/lilla coleslaw
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar